Jump to content

Opomena pred otkaz ugovora o radu


kikiana

Preporučene objave

Pozdrav molio bi vasu pomoc..ovako gazda mi je prvo dao u firmi potpisem nekakv ..papir sa opemenu pred otakz..sto ja nisam hto potpisat jer nije tako kako je on napisao u tom papiru..u vrijeme radnog vremena dogodila mi se nezgoda sa bagerom ..gdije sam izvrisavao svoju poslovnu duznos..razbio sam staklo na bageru..kada sam dosao u firmu. Rekao sam gazdi sto se dogodilo gdje on mahno rukom i ok..gdje su bili svjedoci sad on govori da nisam prijavio stetu.molim vas da mi pomognete o pisanju zalbe ..sto brzi odgovor unaprijed zahvalan..dodajem sto sam danas opet dobio privitak..

15492956746922516040388278430869.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Potpisali ili ne navedenu opomenu, poslodavac Vam je može uručiti poštom preporučeno, i onda ima dokaz da Vam je istu uručio. Vi se također možete pisano očitovati na tu opomenu, odnosno možete podnijeti zahtjev za zaštitu prava iz radnog odnosa da se obranite od optužbi navedenih u toj opomeni, ja bih Vam savjetovala da to učinite tako da kao što poslodavac ima napismeno da Vas je opomenuo (ta je opomena formalni preduvjet za otkazivanje ugovora o radu), da i Vi imate napismeno da ste odgovorili na optužbe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija