Jump to content

Prodaja rabljenog vozila


krsta

Preporučene objave

Poštovanje,

Evo nalazim se u jednoj situaciji gdje sam(privatna osoba ne tvrtka) prodao vozilo staro 19 godina kupcu koji je obavio dvije kratke i jednu dužu probnu vožnju, nakon toga sam vozilo odveo u mehaničara da pogleda je li auto spremno za tehnički(i da popravi jedan manji kvar na indikatoru pojasa). Kako je sa autom sve bilo u redu u tom trenutku kupac je potpisao kupoprodajni ugovor , obavio tehnički pregled(gospodin na tehničkom rekao da ima malo ruzine na podvozju i manžeta se istrošila) i prebacio vlasništvo na sebe.

Nakon 7 dana u vozilu nešto počinje šuškati i kupcu dok ide u rikverc doslovno otpadne kolo(pukle 4 od 5 matica) te on od mene sad traži da ja pokrijem trošak popravka automobila(cca 1500 Kn) i prijeti mi da ako to ne obavim da ce me tužiti.

Molim Vaše mišljenje o ovoj temi.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zaboravio sam napomenuti da zbog dobroljudskih odnosa sam spreman platiti pola troška popravka ali kupac ne pristaje , te još od "mog" mehaničara traži potvrdu da je kočioni i sistem upravljanja u redu iako je auto prošlo tehnički i odbija preuzeti auto od mehaničara ako mu ovi istu ne izda, a meni kaže da svaki dan što je auto u mehaničara mi idu kamate od 100 kn dnevno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija