Jump to content

La mala educacion


lucifer

Preporučene objave

Slučaj ide ovako. Dijete se rodi, no roditelji majke djeteta ne puštaju oca ni blizu, ne zbog zbiljski utemeljenih razloga, jednostavno je njihovo mišljenje o njemu snishodljivo. Otac djetetu šalje novce i poklone ali svejedno ga udaljavaju od malog. U izvanparničnom postupku dobije rješenje da svaku drugu nedjelju ima pravo na viđanje i druženje s klincem u prisutstvu majke, ali što spomenuta gospođica radi? Kaže, nemoj mu reći da si ti njegov tata. Pri susretu s djetetom opstruira svaki očev prisan kontakt s djetetom, na način da ga histerično udaljava od oca. Njegove poklone djetetu prima kao da su okuženi i još joj je krivo što otac daruje dijete.

Kome se dakle obratiti a da to jadno dijete ne postane dijete slučaj budući da je još uvijek u tijeku spor oko alimentacije? :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije da širim defetizam, ali malo se tu može što uraditi! Gotovo imam potpuno identičan slučaj kao i Vaš, samo što imam malo dijete od 25 mjeseci! Sada je prošlo skoro sedam mjeseci kako ga uopće nisam vidio, niti čuo, a Sud još nije donio konačnu presudu, niti je zakazao novo ročište! Ja sam sretan jer moja sadašnja žena za koji mjesec treba roditi, a moje prvo dijete će biti, nadam se, sretno uz novog čovjeka sa kojom bivša živi, jer mu tata ionako više nije potreban! I u Vašem slučaju, bivša ima sasvim sigurno novog čovjeka sa kojim živi i vjerojatno je njena intencija da vaše dijete odgaja taj čovjek, jer ste Vi, prema njoj, nekompetentni da odgajate svoje dijete! To nažalost, trebate prihvatiti i okrenuti se novom životu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru.

Teško se mogu složiti s formulacijom da djetetu tata više nije potreban. Kada djeci ne bi bili potrebni roditelji, djeca se vjerojatno ne bi stvarala i rađala fizičkim putem već bi bila dobivena iz neke alkemičarske formule. U mom slučaju postoji rješenje suda, ali majka ne želi ništa učiniti u pogledu zbližavanja djeteta s ocem nego s njime manipulira sotonizirajući oca. To je žalosno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija