Jump to content

Nezgoda-tko je kriv


lumio84

Preporučene objave

Pozdrav, 

trebam savjet. Imao sam malu nezgodu na proširenju uz glavnu cestu. U prekrsaju smo bili i ja i vozilo ispred mene jer smo na to prosirenje uslu preko pune crte. Nadalje razvoj situacije je bio sljedeci. Vozilo se zaustavilo kad je stiglo na prosirenje i ja sam se zaustavio bocno prema tom vozilu na udaljenosti 2 metra. U trenutku to vozilo je pocelo voziti na rikverc, ja sam trubio s nadom na ce cuti i da me ne udari, ali nista vec je udarilo u mene dok sam bio u mirovanju u prednju lijevu gumu i blatobran. Sebi je napravio stetu na braniku i gepek vratima. Ja naknadu zastetu necu traziti jer je na mom vozilu nezamjetna. Nismo zvali policiju vec smo uspunili europsko izvjesce sa detaljima. Covjek negira krivnju i izvlaci se na to da sam ja skrenuo preko pune na prosirenje. Da li mi moze netko reci da li ja mogu u tom slucaju biti kriv kod osiguranja? Napominjem vozilo je islo u rikverc i udarilo u mene u mirovanju. Unaprijed se zahvaljujem na pomoci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 11 sati , lumio84 je napisao:

da sam ja skrenuo preko pune na prosirenje

Ok, niste postupili po oznakama na kolovozu što je kažnjivo, no u konkretnom slučaju to nije uzrok prometne nezgode, več radnja (vožnja unatrag) koju je izveo vozač drugog vozila, a da se pri tome nije uvjerio da takvu radnju može izvesti bezbjedno po sebe i druge učesnike u prometu, što je rezultiralo kontaktom vozila. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija