Jump to content

Legalnost natjecaja u drzavnim tijelima - molim vas, pomoc!


Patricia_ZG

Preporučene objave

Postovani, molim vas za pomoc i tumacenje.

U jednom Ministarstvu objavljen je natjecaj za prijam na neodredjeno vrijeme. Natjecaj je objavljen u Narodnim novinama 31.12.2019.godine. Natjecajna komisija je uredno formirana, a testiranje i intervju su provedeni 10.3.2020.godine. 

Trenutno sam u fazi cekanja da ministar potpise suglasnost za prijam. Obzirom da sam bila jedini kandidat na natjecaju, te da je ispostovana kompletna natjecajna procedura, zanima me, da li se takav natjecaj moze ponistit, stornirat, zamrznut....?

Obzirom na trenutnu situaciju sa pandemijom, bojim se da ne poniste natjecaj, bez obzira sto je, fakticki provedena natjecajna procedura.

Molim vas za savjet i misljenje.

Hvala puno.

Zeljka

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postoji (i to se dešava u stvarnosti) mogućnost da se natječaj poništi, jer je natječajna komisija procijenila da nitko nije zadovoljio uvjete natječaja. Nema automatizma u smislu da ako se samo jedan kandidat prijavi, da on odmah bude i primljen.

Sve to na stranu, ako sam dobro razumio premijera, u paketu mjera koje se donose, stoji i ona o zabrani daljnjeg zapošljavanja u državnim i javnim službama, što se može odnositi i na natječaje u tijeku. Možda i ne, ali više sam mišljenja da hoće, jer došla su vremena kada će svaka lipa život značiti.

Uglavnom, to je van domene vašeg utjecaja, pa jedino što možete je čekati poštu. Ili nazvati samo ministarstvo pa dobiti informaciju iz prve ruke.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala ti za odgovor...t

Buni me sto je proslo i testiranje i intervju i imala sam maksimalne bodove. Znaci, ne mogu iskoristit to da nisam zadovoljila. Iz Ljudskih potencijala su mi potvrdili da je suglasnost u kabinetu, na potpisu.

Najapsurdnije mi je sto je tog dana Ministarstvo objavilo nekoliko natjecaja.  A jedno Rjesenje o prijmu na odredjeno vrijeme je potpisano i objavljeno na web stranici.

Uzas! 

Hvala za odgovor u svakom slucaju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija