Jump to content

David protiv Golijata - Moja parnica protiv HEP-a


marks

Preporučene objave

Pozdrav svima. Nadam se da ste svi zdravi i da se čuvate. Ukratko zanima me koliko u prosjeku čeka revizija vrhovnog suda na građanski postupak? I ako mi se ne bude sviđalo što piše u reviziji gdje se dalje mogu žaliti. Na duže... Pokrenuo sam postupak protiv HEP-a jer iznad mog zemljišta su postavljeni dalekovodi. Pokrenuo sam postupak protiv HEP-a 2001. gdje sam tražio od njih i da ili maknu vodove ili da mi isplaćuju mjesečnu ratu. Dobili smo na prvo i drugostupanjskom sudu i onda je vrhovni sud vratio to opet na prvostupanjski. Zatim prvostupanjski presuđuje u HEP-ovu korist i drugostupanjski odbija moju žalbu i 2016 podnosim zahtjev za reviziju vrhovnom sudu i još se vrhovni sud nije oglasio osim što sam dobio obavjesti da je prije 2 god predmet dodijeljen sudcu.

Bilo kakva informacija i prijedlog su dobro došli.

 

Unaprijed se zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Nema pravila o reviziji, ovisi o tome koliko je složen predmet, ali načelno možete čekati još toliko koliko ste do sada čekali. Poslije toga, ako Vam se ne bude sviđalo što piše u reviziji, jedino možete pisati ustavnu tužbu, a poslije ustavne tužbe možete ići na Europski sud za ljudska prava. I to je onda kraj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija