Jump to content

Ugovor o dozivotnoj dohrani


Sanja 284

Preporučene objave

Postovani

Osoba koja je napravila ugovor o doživotnom dohrani,nije ispoštivala stavke ugovora,prije nego se ugovor ponistio,osoba je umrla. Zadnjih 5 mj je provela kod sina i snahe koji su se brinuli o njoj. Za baku se po tom ugovoru trebala brinuti unuka,koja to nije u konačnici napravila. Koje su pravne mogućnosti da se takav ugovor ponisti i da li je to moguće  uopće poništiti? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

KoSklopila je baka sa unukom koja se obavezuje voditi brigu o higijeni,doktorima,lijekovima,brizi o kucanstvu,prehrani primjereno njenoj dobi do kraja njenog zivota. Baka prije nego ju sin dovezao kuci,bila je u neredu,sama je uglavnom išla doktoru sa tsxijem,placals privatno i baka je polupokretna. Sin ju uzeo jer to nisu bili uvijeti za zivot. Prijavljena je kod sina bila ,imala doktora svu potrebnu njegu,ali nije ugovor ponisten...baka naglo umrla. Ta unuka nije pitala za baku tih 5 mj iako je bila pod ugovorom. Sad nas zanima kakve su nam opcije za ponisti ugovor,postoje slike kuce di baka zivila u neredu. Kontaktirana je i socijalna radnica koja bila zadužena za baku da je ona kod sina ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija