Jump to content

Pravosuđe


Hale

Preporučene objave

Kako je moguće da ne budem ni pozvan na razgovor za mjesto sudačkog vježbenika za koje sam se uredno i na vrijeme prijavio a zatim kući stigne rješenje u kojem naravno piše da ja nisam primljen nego netko deseti???????? Što činiti i imali se svrhe žaliti ? ja mislim da ne al ipak ako netko ima neki pametan savjet izvolite..........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čitam ovo i ne mogu vjerovati!!!!!

Znam da tako funkcionira privatni sektor, ali drž

avni bi trebao ipak održavati neku bar umjetnu formu.

i još nešto, ja bi uložila pravni lijek, jer po Zakonu o državnim službenicima i namještenicima treba provesti i testiranje.

Ja osobno sam bila na takvom testiranju za savjetničkom mjesto na sudu: test znanja, inteligencije, psihotest i razgovor s psihologom. I nakon toga se lijepo zbrajaju bodovi!

A rezultati i cjelokupni dosje svih kandidata se šalje Ministarstvu.

Ne dajte se! izgubiti ne možete ništa!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U rješenju koje si primio, dobio si obrazloženje, bla,bla.. gdje ti kaže da razgovora nije bilo, te je natječajna komisija na temelju pristiglih životopisa, prijepisa ocjena i slično, donijela rješenje. U novoj Uredbi o raspislivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi, sve lijepo piše, ali ne piše koja je neću sada reći sankcija, ustvari posljedica ako se ne izvrši razgovor sa kandidatima. U stvari, može i bez razgovora. Razgovor samo služi da bi vi naivci (a svaki put se čudim koliko vas još ima) samo mislili kako je to sve pošteno..i kako "ipak" "možda" i imam neku šansu jer sam ipak bio "dobar" student... ali si zaboravio da ne spadaš u kategoriju "zlatne dječice",,,, a bez toga miki moj.... :jesamglup: :cry:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija