Jump to content

Promjena nepotpunog rješenja o nasljeđivanju za uknjižbu vlasništva


ivana vuletic

Preporučene objave

Naše rješenje o nasljeđivanju nema oznaka i podataka o katastarskom broju i površini katastarskih čestica kao i o katastarskoj općini kuće i dvorišta i zbog toga ne možemo uknjižiti pravo vlasništva. Rješenje se radilo na temelju Posjedovnog lista. Je li jedini način da se to promijeni ispunjavanje Prijedloga za naknadno pronađenu imovinu na Općinskom građanskom sudu i ponovni javnobilježnički troškovi? To nije novopronađena imovina, jer se ona spominje u rješenju o nasljeđivanju. Postoji li neki jeftiniji i jednostavniji postupak? Imamo Izvadak iz zemljišne knjige i Geodetski elaborat. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 3 sati , ivana vuletic je napisao:

Je li jedini način da se to promijeni ispunjavanje Prijedloga za naknadno pronađenu imovinu na Općinskom građanskom sudu i ponovni javnobilježnički troškovi?

Ne. Trebate dostaviti sudu prijedlog za ispravak rješenja o nasljeđivanju, a onda će sud cijeli predmet dostaviti javnom bilježniku koji je vodio ostavinski postupak. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija