Jump to content

Prometna lom kralješka


Dariola99

Preporučene objave

Poštovanje.Imao sam tešku prometnu nesreću.Tata je vozio,ja na zadnjem sjedalu vezan.Sletili smo u zavoju gdje sljeću stotine automobila.Brzina je bila prilagođena,ali pošto je pao pljusak samo nas je bacilo u kanal.Ja sam zadobio frakturu kralježnice,ležao 8 dana u bolnici,operiran.Ugrađene mi pločice i vijci.Sad me zanima što činiti?Znam da imam pravo na odštetu te kolika bi ona trebala biti cca??Većina kaže da ne uzimam odvjetnika.Molim neki savjet.Hvala. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trenutno mi je najbitniji oporavak.Sad zbilja nisam pametan da li uzeti i zvati odvjetnika,ili vidjeti na svoj način koliko će ponuditi osig kuća prvo.Što mislite otprilike koja bi bila visina od najmanje pa do najveće odštete za tako tešku ozljedu.Jer tko zna kad,i što ću moći raditi u budućnosti.Hvala. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uopće nemojte razmišljati, da li Vam odmah treba stručna pomoć u vidu odvjetnika. Nemojte se upuštati u pregovore bez odvjetnika, radije već u startu ukažite da ste ozbiljni u namjeri da ostvarite sve što Vam pripada. Oni sigurno neće stupiti u pregovore bez stručne pomoći, pa nemojte ni Vi, tim više što Vam je budućnost oporavka još uvijek neizvjesna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Radi se o XXXX Osiguranju.I slušajući Vas i ostale smatram da je ipak najbolje uzeti odvjetnika koji se bavi takvim stvarima,jer čisto sumnjam da ce osiguranje ponuditi adekvatnu odštetu s obzirom na sve.Još me čeka rehabilitacija u toplicama.Hvala Vam svima na savjetima.Mislim da na svoju ruku boriti se sa osiguravajućim kućama jako teško i neuspješno. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija