Jump to content

Razvod vanbracnih drugova


MarkoBabic

Preporučene objave

Postovani evo ovako, 

kupio sam kucu na svoje ime i vlasnik sam 1/1 i kredit je na mene, prilikom kupovine kuce moja djevojka je posudila 10000 eura kako bih mogli platiti polog, ja sam spreman njoj vratiti taj novac,ali ne zelim da mi ikako sijedne na imovinu sa naknadnim potrazivanjima, molim Vas da mi pomognete ako ikako mozete jer visd ni sam ne znam kako da seocim ugovor u kojemu bi se ona svega odrekla nakon sto bih joj vratio posuden novac. Da napomenem da ima majku koja je spremna sve napraviti kako bih nekome zivot zagorcala i unistila. Sad je mene strah da nhena majka nebi pkkretala neke postupke ili nesto jel ona to moze? Dijevojka i ja smo 2 godine skupa a zivimk na istoj adresi tek 4 mjeseca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ugovor bi bio kratak - zajmoprimac vraća pozajmicu u iznosu od 10.000,00 EUR, koja je dana kao kapara za kupovinu kuće, a zajmodavac potpisom ugovora potvrđuje primitak navedenog novca. Zajmodavac potpisom ovog ugovora navodi da na ime pozajmice, kao niti na ime vlasništva kuće, za koju je kapara dana, kao ni po bilo kojoj drugog osnovi, nema nikakvih daljnjih potraživanja od zajmoprimca.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija