Jump to content

ovrha za naplatu alimentacije


anonimno

Preporučene objave

Molim Vas, da li ima neko pravno lice da mi da pouku sta da radim...sudska odluka postoji za placanje alimentacije pravomocna... medjutim postovani sud nije u stanju da uruci rjesenje, odnosno tu odluku tuzenom evo vec ima 1 i po godina... on nece da primi rjesenje a sud nista ne cini da dodje do realizacije tog rijesenja. iako je poznato gdje radi i njegova kucna adresa... radi se o sudu u Kastel Luksicu...Molim Vas lijepo da mi date savjet sta da radim i kako da prisilim nesavjesnog roditelja na njegovu duznost prema djetetu... hvala unaprijed..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je sud pokušao dostavu putem pošte, možda bi bilo dobro da predložite da se ista izvrši putem sudskog dostavljača. Sud se inače za pomoć u dostavi može obratiti ipoliciji, ali ako je riječ o nekom većem mjesto, ona vas u pravilu otkanta ("imamo drugog posla, bla-bla...").

Ipak, najizgledniji način uručenja rješenja je dostava putem javnog bilježnika - ali to vam je i najskuplje jer te troškove morate sami snositi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Reki puno ti hvala, ja zivim daleko od Hrvatske i evo za 3 mjeseca bit cu dole i necu se vratiti dok to ne zavrsim... uzet cu javnog biljeznika pa nek kosta sta kosta... nije mi bitno za novac ali je bitno da i drugi roditelj zna da ima dijete i da se treba brinuti o njemu... tvoj savjet mi je dobro dosao i puno ti hvala..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija