Jump to content

zastara-tužba


anonimno

Preporučene objave

Podigla sam tužbu protiv bivšeg poslodavca radi nelegalnog otkaza. Interesira mi nakon koliko vremena dolazi do zastare . Prvo ročište je održano uz prisustvo mojeg i njegovog odvjetnika. Dan prije prvog saslušanja bivšeg direktora i mene mi je javljeno da je sudac bolestan i od tada je prošlo 3 mjeseca i nikakvih novih informacija nemam. To je sud u manjem mjestu i mislila sam da će to ići relativno brzo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

Da pravovremenim podizanjem tuzbe ste napravili dio posla , a sada sljedi najgore oduglovacenje protivne strane i sl., ali nema veze po novom svaka radnja u postupku prekida rok zastare i ona tece ponovno od toga dana tako da nema vise ono kao prodje 5 god i gotovo.

ovo mi nije jasno, o čemu vi to. kad se u parnici pravodobno podigne tužbe može proć 100.g i ništa ne pada u zastaru. da je to bilo tako naši bi parnični sudovi bili pjesma,mislim nagledala sam se sporova starih po 20-tak godina.to o čemu vi govorite ko da mješate građansko i kazneno.

a zašto odugovlače? u konačnici im je to jako glupo bilo koji razlog da je jer će samo više morati platiti

 

prvi anonimac

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

NIJE NASTUPILA ZASTARA. ZASTARA NASTUPA U ROKU OD 3 GODINE. TO JE RADNI SPOR I TREBAO BI IĆI RELATIVNO BRZO. JA NA PRIMJER TUŽIO SAM POSLODAVCA NAKON OTKAZA MJESEC DANA, A PRVA GLAVNA RASPRAVA ZAKAZANA JE ZA 4 MJESECA. NAKON 7 MJESECI DOBIO SAM SPOR DA ME POSLODAVAC MORA VRATITI NA POSAO. ČEKAM PRAVOMOĆNOST PRESUDE. SRETNO !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija