Jump to content

poziv za okrivljenika


anonimno

Preporučene objave

na prekršajni naloga da sam se sa vozilom parkirao na mjestu gdje je zabranjeno parkiranje uložio sam prigovor da sa vozilom nisam bio parkiran nego zaustavljen u roku od 2 do tri minute, dobi sam poziv za okrivljenika da osobno pristupim ispitivanju, a ako se ne odazovem ili svoj izostanak ne opravdam naložit će se dovođenje. Problem je u tome što je Prekršajni sud koji je izdao poziv u Pagu, a mjesto mog prebivališta je Slavonski Brod tei putni troškovi tog puta prelaze iznos predviđene kazne za dotični prekršaj. Napominjem da u pozivu nije ostavljena mogućnost pisanog iskaza. Da li ja mogu uz opravdanje da sam slabog imovinskog stanja podnijeti iskaz u pisanom obliku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li ja mogu uz opravdanje da sam slabog imovinskog stanja podnijeti iskaz u pisanom obliku.

 

ha, iako postoji ta mogucnost, u principu se ne bi smjelo tako samoinicijativno, sud bi te morao pozvati da iskaz das pismenim putem.

 

uzmi ti lijepo telefon, nazovi sud u pagu, zatrazi suca (bas tog, imenom i prezimenom) i kazi mu kako stoje stvari i zamoli da ti se pruzi ta mogucnost, da mu posaljes pisanu obranu ili da te se eventualno saslusa pred zamolbenim sudom u sl. brodu, pa kako ti on/ona kaze...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Problem je u tome što je Prekršajni sud koji je izdao poziv u Pagu, a mjesto mog prebivališta je Slavonski Brod tei putni troškovi tog puta prelaze iznos predviđene kazne za dotični prekršaj.

 

mozda vam se nece svidjeti sto cu reci, ali..

ovo je situacija do koje dodje iz razloga sto se ide na zastaru, razmislja logikom nece to nikada meni doci, ma vec cu se ja izvuci i sl...

podjite od toga da ste vi u tom postupku okrivljenik, da sud uopce ne mora imati obzira prema vama po tom pitanju, da vam moze naloziti kasnije placanje svih nastalih troskova, kao i da ste imali mogucnost rijesiti to znatno prije nego je uopce doslo do ovoga..

 

doista treba prije svakoga prigovora napraviti kalkulaciju isplati li se nesto ili ne..

(sad sve ovisi na kakvog suca ce te naletjeti..)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija