Zmaaj objavljeno: 5. veljača 2021. Dijeli objavljeno: 5. veljača 2021. Poštovani, molim pomoć. Tek sam instalirala m pretinac i vidjela ovo. Ništa nisam dobila na adresu, obavijest je od 04.01.Nemogu otvoriti poveznicu, ne mogu naći na stranicama, neznam kojem sudu da se obratim da li u Zagrebu ili Sesvetama, ustvari neznam o čemu se radi. Da li mi je prošao rok žalbe, na e blokadi nema ništa u očevidniku Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 5. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2021. Istekom roka od 8 dana je pismeno uklonjeno s oglasne ploče. Nadležan je sud prema prebivalištu ovršenika, a ovakva rješenja donose javni bilježnici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zmaaj odgovoreno: 5. veljača 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2021. Znači da sam ja izgubila pravo žalbe niti ne znajući o čemu se radi? I kada onda mogu očekivati blokadu računa? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zmaaj odgovoreno: 5. veljača 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2021. U očevidniku mi ništa nije ubilježeno. Da li bi trebala na adresu ipak nešto dobiti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 5. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2021. Ovršna isprava se ne šalje na Finu od strane javnog bilježnika po pravomoćnosti već od ovrhovoditelja i kada on to poželi. Tako da na Fini ne mora biti još godinama. Možete dobiti obavijest od Fine kada se odluče namiriti prisilnim putem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zmaaj odgovoreno: 5. veljača 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2021. A kako da saznam o čemu se uopće radi? Da li da odem u sud u Sesvetama gdje stanujem ili u Zagreb? I da li imaju veze pošiljke koje dobivam na adresu ali ih ne podižem, nego se vračaju pošiljatelju već par puta? Da li na taj način usporavam nekakav proces? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 5. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2021. Zbog tih ne predignutih pošiljki, pošta Vam se uručila putem e-Oglasne ploče. Pa sada Vi procijenite, da li je to efikasno u usporavanju postupka. Najbrži put saznanja o samom predmetu bi bio da se javite vjerovniku od kojega očekujete ovrhu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zmaaj odgovoreno: 5. veljača 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2021. Znači ovršiti mi račun mogu sutra, a mogu i za par mjeseci.... To mogu pratiti na m pretincu kad će se dogoditi? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 5. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2021. Tako je, a zastra je 10. godina od pravomoćnosti tog rješenja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zmaaj odgovoreno: 5. veljača 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2021. Borbena 7 hvala Vam puno 🤗 Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.