Sunceko86 objavljeno: 17. veljača 2021. Dijeli objavljeno: 17. veljača 2021. Poštovani! Nisam podmirila poslijednji račun na Visa Revolving kartici,te s mi objasnili da je bitno da ne prođe 90 dana od računa. Dogovorila sam se da ću plaćati tipa 1500 kn ovaj mjesec, no svakako neću uspjeti platiti ostatak u preostalom vremenu. To je kreditna kartica na kojoj sam potrošila još 13000 .Svaki mjesec se formira neki račun gdje se zbrajaju rate te 5%od ukupnog troška. Moje pitanje je slijedeće. Kako sam na bolovanju radi kompl.u trudnoći te mi je plaća manja puno, neću uspjeti podmiriti taj račun u danom roku. Znam da će onda ići raskid ugovora i prijetnja ovrhom.Dali se s njima da dogovoriti otplata cijelog iznosa na rate, pa da napravim zadužnicu i otplaćuje svaki mjesec po 500 kn ili baš sjedaju odmah na račun? Tako sam se dogovorila s Dinersom no kod njih mi je bio dug 5000 kn. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2021. Ako možete dogovoriti obročnu otplatu to treba iskoristiti, jer ukoliko pokrenu ovrhu i ishode ovršnu ispravu, tada nema razloga da ne pokušaju prisilnu naplatu tj. nemaju što čekati. Sunceko86 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Depikolo odgovoreno: 23. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2021. Neznam o kojoj se banci radi,ja imam revolving karticu od pbz banke..Nesmiju vam se spojiti tri računa,inače vam uzimaju karticu i cjelokupni dug ide odjednom na naplatu.Neznam koliki vam je račun ali možete platiti i onda opet dignuti te novce,prebacujete iz supljeg u prazno ali boze moj,ako nema drugog rješenja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sunceko86 odgovoreno: 23. veljača 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2021. Isto PBZ banka ,hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Analitichar odgovoreno: 25. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 25. veljača 2021. Kod Premium Vise od PBZ-a se ne smije spojiti 5 računa. Pogledajte na računu u lijevom kutu što piše. Ako vam piše "Vaša kartica je pred opozivom, molimo hitno podmirite dug i nazovite odjel naplate", onda je alarm za uzbunu. Sunceko86 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.