Jump to content

Neuredno plaćanje kartice


Sunceko86

Preporučene objave

Poštovani! Nisam podmirila poslijednji račun na Visa Revolving kartici,te s mi objasnili da je bitno da ne prođe 90 dana od računa. Dogovorila sam se da ću plaćati tipa 1500 kn ovaj mjesec, no svakako neću uspjeti platiti ostatak u preostalom vremenu. To je kreditna kartica na kojoj sam potrošila još 13000 .Svaki mjesec se formira neki račun gdje se zbrajaju rate te 5%od ukupnog troška. Moje pitanje je slijedeće. Kako sam na bolovanju radi kompl.u trudnoći te mi je plaća manja puno, neću uspjeti podmiriti taj račun u danom roku. Znam da će onda ići raskid ugovora i prijetnja ovrhom.Dali se s njima da dogovoriti otplata cijelog iznosa na rate, pa da napravim zadužnicu i otplaćuje svaki mjesec po 500 kn ili baš sjedaju odmah na račun? Tako sam se dogovorila s Dinersom no kod njih mi je bio dug 5000 kn.

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neznam o kojoj se banci radi,ja imam revolving karticu od pbz banke..Nesmiju vam se spojiti tri računa,inače vam uzimaju karticu i cjelokupni dug ide odjednom na naplatu.Neznam koliki vam je račun ali možete platiti i onda opet dignuti te novce,prebacujete iz supljeg u prazno ali boze moj,ako nema drugog rješenja 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija