7thUser objavljeno: 3. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 3. ožujak 2021. (uređeno) Pozdrav svima, danas sam bio u jednoj privatnoj klinici jer sam dogovorio termin za pregled jedne ozlijede. To je bio prvi pregled. Nakon 10-15 minuta pregleda naplaćeno mi je 350,00 HRK za pregled na kojem se nije doslovno ništa dogodilo osim što je doktor pregledavao mobilnost zglobova. Nisam bio prijavljen za nikakav tretman niti mi je rečeno da se pregled naplaćuje. Na njihovo stranici također ne piše da se pregled naplaćuje niti u klinici postoji bilo kakav cjenik. Doktor koji me primio također nije niti spomenuo naplatu pregleda dok nismo završili. Dakle, naplaćeno mi je 350,00 HRK na prepad, kako bi se reklo, bez ikakvog napominjanja da se išta plaća, bez upozorenja, cjenika, bilo čega. Platio sam jedino iz razloga što sam uzeo u obzir da možda ja nisam vidio cjenik na web stranici pa se naravno nisam hito svađati. Pri povratku doma provjerio sam činjenice pa sam skužio ipak da je bilo krajnje neprofesionalno sa njihove strane jer mi je naplaćena poprilična cifra za doslovno nikakvu uslugu, bez da je rečeno da se usluga naplaćuje. Račun imam. Da li je ovakvo nešto legalno? Hvala unaprijed. uređeno: 3. ožujak 2021. od 7thUser Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 4. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2021. Jeste ih zatražili cjenik? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 4. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2021. Je li pregled učinjen na temelju uputnice HZZO-a? Jer ukoliko nije, nijedna privatna poliklinika ne radi besplatno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
7thUser odgovoreno: 4. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2021. prije 2 sati , Borbena7 je napisao: Jeste ih zatražili cjenik? Nisam, jer se radilo samo o pregledu (prvi pregled). Nisam bio naručen za nikakav tretman, te nisam mislio da će mi biti naplaćeno 350 HRK. Cjenika također nema nigdje na njihovom webu niti se spominje plaćanje. prije 1 sat, G-man je napisao: Je li pregled učinjen na temelju uputnice HZZO-a? Jer ukoliko nije, nijedna privatna poliklinika ne radi besplatno. Nije, ne. Svjestan sam da ne rade besplatno, no nisu ništa ni uradili osim bazičnog pregleda, i malo je čudno da mi to naplate 350 HRK, bez ikakvog upozorenja ili napominjanja. Krajnje neprofesionalno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 4. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2021. Bazični pregledi u pravilu se kreću u rasponu od 300-500 kn, stoga to nije nešto neuobičajeno. Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
7thUser odgovoreno: 4. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2021. Prije 17 minuta, G-man je napisao: Bazični pregledi u pravilu se kreću u rasponu od 300-500 kn, stoga to nije nešto neuobičajeno. Pošteno. Hvala na odgovorima! G-man 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.