Jump to content

Apsurd


anonimno

Preporučene objave

Zanimljivo je da na ovom forumu, pravne odgovore daju osobe koje nisu pravnici, niti imaju bilo kakve veze o pravu.To je nešto slično kao kad vas liječi slastičar, ribar, mesar, računovođa, ekonomist itd, a ne dr.medic.Ljudi moji, to je apsurd, zona sumraka.Naravno da se od tih osoba, na ovom forumu mogu ali i nemoraju prihvatiti savjeti, ali odakle tim osobama kuraže za uopće krenuti u takvu aktivnost davanja pravnih savjeta, igranja pravnika.Možda pate od toga što nisu pravnici, doista neznam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

odakle tim osobama kuraže za uopće krenuti u takvu aktivnost davanja pravnih savjeta, igranja pravnika.Možda pate od toga što nisu pravnici, doista neznam.

 

Odlično! To se i ja pitam! I još sa kakvom sigurnošću su u stanju tvrditi da su u pravu a osobu koja kompetentno odgovori pljuvati da lupeta. Pa ne padne li im na pamet da nekoga time mogu strašno oštetiti??? :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao prvo, temu selim u Knjigu gostiju, kamo i sprada.

 

Kao drugo, molim vas bez vrijedjanja.

 

Iako se ponekad i sama zapitam slicno... odakle ljudima hrabrosti tako suvereno tvrditi nesto sto mozda uopce ne odgovara istini ... pavila su foruma jasna.

 

Izgleda da cu vam morati ponovno podjsetiti na neka od njih:

 

6. Odvjetnici članovi Hrvatske odvjetničke komore jedini su u Republici Hrvatskoj ovlašteni pružati pravnu pomoć. U svim pravnim situacijama preporučamo prvenstveno profesionalno angažiranje i konzultiranje odvjetnika.

7. Sva mišljenja objavljena na Legalisu isključivo su informativne prirode, i treba ih shvatiti samo kao okvir za diskusiju te pokazatelj kamo u određenim situacijama krenuti, a nipošto kao siguran i provjeren pravni put.

8. Sva mišljenja objavljena na Legalis forumima, uključujući i mišljenja njegovih administratora, urednika i moderatora, predstavljaju isključivo privatna mišljenja tih osoba, a nipošto stavove organizacije Legalis ili stavove Legalis – hrvatskog pravnog portala. Službene stavove Legalis portala i pravne organizacije Legalis možete pronaći u sekciji Vijesti, podsekciji Legalis.

9. Legalis portal poziva sve koji u njegovim forumima objavljuju, a naročito one koji odgovaraju na pojedina pravna pitanja, da svoja mišljenja iznose u najboljoj vjeri i sa isključivom namjerom pomaganja osobama koje su ta pitanja postavila. Legalis portal vjeruje da su svi odgovori na postavljena pitanja odgovoreni u najboljoj vjeri, i prema najboljem znanju osoba koje su te odgovore sastavile i objavile.

10. Legalis ne snosi nikakvu odgovornost ni za kakvu štetu, izgubljenu korist ili dobit, kao ni kakav drugi oblik odgovornosti, a koji može nastati kao posljedica uporabe mišljenja ili savjeta dobivenih na ovom forumu, bez obzira na osobu od koje je takvo mišljenje ili savjet poteklo te vrstu štete koja je time uzrokovana.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija