Jump to content

Agencija za naplatu potraživanja


nata1911

Preporučene objave

Postovanje

Ovako imam dugovanje u PBZ card godinu dana kako ne radim nisu se imali otkuda naplatiti i prodali su dug. Agencija me kontaktirala za uplate na njihov racun(posto sam nezaposlena nemaju otkuda skidati novac) Međutim skepticna sam jer na FINI i dalje pise PBZ cardu da je dugovanje i nisu upisani pod ovrhovoditelja a dug je preko 130000kn svakako bi placala mjesecno koliko mogu ,cak sam pitala u banci da li mogu na svoj racun pa da se skida rekli su mi ne osim ako nije pun iznos duga,a opet kome bi placala ako pise PBZ card a sada sam duznik Agenciji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Agencija za naplatu potraživanja

Tražite od banke očitovanje po čl. 82. Zakona o obveznim odnosima. Ukoliko je dug ustupljen, tada se obratite Agenciji za naplatu potraživanja sa zahtjevom da uredi stvarno stanje na Fini ili da ćete u protivnom morati tražiti od suda obustavu postupka na Fini s obzirom da je kao ovrhovoditelj naznačena pogrešna osoba. A potom pokušajte sa Agencijom dogovoriti pisani sporazum o obročnoj otplati duga i podmirenju istoga sukladno čl. 172. Zakona o obveznim odnosima. I naravno, obavezno čuvajte sve dokaze o izvršenim uplatama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija