Jump to content

Povećanje alimentacije


Crni anđeo

Preporučene objave

Pozdrav svima, 

Buduci da sam ovdje uvijek dobila odgovore obracam Vam se i sada. 

Naime, situacija je ovakva kad smo se moj bivsi muz i ja rastajali radio je za 4000kn i zato sam trazila za troje djece 1500kn koje je sud i prihvatio. Medjutim, u međuvremenu on je bio u Njemackoj i zaradio dosta novca(pretpostavljam jer je kupio kucu i auto) premda znam i da je radio na crno. 

Sad se vratio, ja sam nenadano ostala bez posla i trazila bih povećanje alimentacije, ali me zanima hoce li to sud prihvatiti jer iako vjerujem da ima sredstava u Hrvatskoj je nezaposlen i vjerojatno ce se na to pozivat. 

 

Druga stvar koja me zanima je također vezana za alimentaciju. 

Prije nego je otisao u Njemacku nije mi placao alimentaciju godinu dana i ja sam zbog toga podnijela kaznenu prijavu 2018te. Na drzavnom odvjetništvu sam dala izjavu i rekli su da moraju njega ispitat pa ce vidjet sta dalje. Ja nikad nisam dobila nikakvu povratnu informaciju od njih i to sam i zaboravila. U međuvremenu on je poceo redovito placat i isla sam i u finu da mu se skide blokada s racuna. Do ovog mjeseca je normalno prelazio granicu, ali sad su ga valjda detaljnije pregledavali i vidjeli da stoji kaznena prijava pa je zavrsio u pritvoru 10 dana. Nedavno sam dobila poziv na sud u 9mj.kao svjedok u vezi toga. Sad me zanima postoji li mogućnost da dobijem neku kaznu jer prijavu nisam povukla ili da me on tuzi jer tu prijavu nisam povukla. Da napomenem, cim mi je njegova sestra javila da je u pritvoru, njegovom odvjetniku dostavila sam ispis uplata i izjavu da mi nije nista duzan ovjerenu kod javnog bilježnika. 

Ispričavam se na duzem postu, ali nisam mogla krace da se shvati o cemu se radi. 

Unaprijed hvala na odgovorima 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija