Jump to content

Vezano za Katicu i Maricu


Slogi

Preporučene objave

Sad jedno pitanje vezano za temu dugovanja : Što kad taj dug napravi osoba koja je provalila u stan , HEP toplinarstvo uredno je počelo račune ispostavljati na ime te osobe , makar se zna da se mora predočiti kupoprodajni ugovor kad se prijavljuje na Toplanu za račune .... u Toplani uredno traže podmirenje dugova , a kada se traži očitovanje tko je dotičnog obijača prijavio na Toplanu i počeo ispostavljati račune na njegovo ime oni mudro šute i valjda skrivaju nekoga iz svoje kuće ..... jer smo tražili da nam se iz pismohrana izvuče dokument koji bi nam pokazao tko je kriv , jer dotična osoba nije imala kupoprodajni ugovor i netko je debelo zabrljao ... MOLIM ODGVOR AKO TKO ZNA .. HVALA :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nismo više u tom stanu više od godine i pol, u njemu smo bili 8 godina , i cijelo se to vrijeme priča provlačila ... ta je osoba zapravo provalila u stan vlasniku od kojeg smo mi kupili stan , i kad sam išao u Toplanu provjeriti je li ima dugova , zaposlenica mi je rekla da nema i izdala mi je uplatnicu na moje ime , nakon što sam dao kupoprodajni ugovor kao dokaz vlasinštva , da bi se nakon mjesec-dva počele pojavljivati uplatnice na ime dotične osobe ... nismo nikoga tužili jer smo čekali pravorijek suda , a idući tjedan imamo ročište,gdje bi se to kao trebalo riješiti... s time da Toplana se poziva na uredbu i na zakon po kojem se dugovi nasljeđuju , tj. solidarno podmiruju , aa mi se pozivamo na prevaru zaposlenika i direktora službe u to vrijeme , sa kojim smo isto razgovarali i ništa riješili ... a dotičnu osobu ne mogu pronaći već više od 8 godina jer nigdje nije prijavljena , a djeca su mu bila po domovima ... Što sad onda predlažete ??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na općinskome smo sudu u Zagrebu ... cijelo vrijeme stanovanja u tom stanu smo podmirivali sva davanja , samo je ostao taj dug sa kamatama .. na uplatnicama smo odvajali naš potrošeni iznos od iznosa koji je potraživala Toplana i sve to priložili kao dokaze (cca 80 uplatnica, pa nek čitaju :-)) ) , plus ono što sam već napisao i zapisnik o deložaciji kad su ga istjerali iz stana ... napisao sam i svoje mišljene da je učinjena protupravna radnja i da Toplana po mom mišljenju skriva izvršitelja ... što mislite , je li ću morati ipak uzeti advokata ili će to sve biti dovoljno da presuda bude u moju korist ??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija