Jump to content

kazna za nevraćanje tablica


anonimno

Preporučene objave

činjenica jest da ste počinili prekršaj. znate i to da ste nakon što je registracija istekla, bili dužni vratiti registarske tablice u policijsku postaju. najjednostavnije bi bilo (barem po meni) da ne ulažete prigovor već čekate poziv od suda, te pristanete na zamjenu novčane kazne radom za opće dobro na slobodi. ukoliko želite (ne vidm iz posta da grčevito tvrdite da niste krivi, a i nema smisla poricati) možete uložiti prigovor (naravno ako se radi o nalogu), bit će proveden redovan prerkšajni postupak i sve što slijedi (saslušanje kod suca prekršajnog suda, te nakon završetka postupka i slijedi određeno rješenje na koje opet imate pravo žalbe. naravno, imajte na umu da vam troškovi rastu srazmjerno dužni trajanja postupka..............pa vi odlučite. :-D. nisam navela glavnu opciju plaćanje. baš sam zaboravna :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vi ste i dalje u prekršaju. sve dok ne vratite tablice. kod mene je bilo slučaja da policija podnosi prekršajni nalog za čovjeka kojem je za vozilo istekla registracija 2000. g., a prijavljen je u 2005. g. policija obično svake godine prijavljuje iste ljude, za vozila (tipa fićo), koji praktički nisu više niti u voznom stanju (a i nemoguće im je produžiti tehnički) , jer to valjda moraju raditi po nekom naputku. savjetujem odlazak na policiju, predavanje tablica i odjavu vozila...... ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija