gmail objavljeno: 28. srpanj 2021. objavljeno: 28. srpanj 2021. Pozdrav Rješenje iz Mihanovičeve čekam više od 2 mjeseca i jučer nazvao i HZZMO I MIN,BRANITELJA vještaci su več drugi dan prosljedili ma min,branitelja i sad kod njih stoji cijelo to vrijeme i kad sam ih nazvao i predstavio? Odgovor je bio da ima mnogo predmeta i da se strpim da če stiči a ako ne dobijem za 15 dana da ih ponovo zovem ! Da li je to normalno toliko dugo da stoji predmet u ministarstvu i zašto još mora kod njih da ide poslije vještačenja kad je sve rješeno na komisiji i da li u ovoj državi postoji neki zakonski rok ili oni nas namjerno zavlače bez ikakvi sankcija Kad sam tužio min,branitelja na upravni sud sve skupa sa komisijom i rješenjem trajalo je malo više od mjesec dana a evo samo da prosljede rješenje pitaj boga kada ču dobiti¸¸ Citiraj
Skywalker007 odgovoreno: 28. srpanj 2021. odgovoreno: 28. srpanj 2021. (uređeno) Poštovani, min.branitelja je drugostupanjsko revizorno tijelo ako ste se žalili na rješenje ili ako ste dobili trajno HRVI, uglavnom zna potrajati nekoliko mjeseci tako je i kod mene bio slučaj kada sam se žalio ali i kod kolege koji je dobio trajno HRVI. Uglavnom kada se dobije trajno HRVI na rješenje se zna čekati po 1 godinu i još neki nisu dobili ista. Uglavnom sve jako sporo i stvarno mnogo ljudi neće dočekati ovaj novi izračun nažalost. uređeno: 28. srpanj 2021. od Skywalker007 prof 1 Citiraj
gmail odgovoreno: 28. srpanj 2021. Autor odgovoreno: 28. srpanj 2021. Poštovani Skywalker 007,dobio sam tužbu od upravnog suda i na ponovljenom vještačenju u Mihanovičevoj me opet odbili po treči put za istu bolest bar su tako rekli a prošli put sam rješenje dobio za 15 dana a evo sad ste naveli da je min,branitelja revizorno tijelo što prije nisam znao? Mislio sam da vještaci samo šalju na ovjeru u min,branitelja bez provjere kakvo su rješenje dobili ! Po ovome oni mogu i preinačiti mišljenje prvostupanjske komisije ako utvrde nepravilnosti na vještačenju ili se varam¸¸¸nepravilnosti je bilo kao prvo nisu mi dali da pročitam njihovo mišljenje a po novom nisu mi ni dali da iznesem nelogičnosti pri vještačenju a dobro nisam htjeo ni potpisati zapisnik sa vještačenja,Uglavnom još jednom hvala na odgovoru i nadam se da ču još poživiti do rješenja kakvo god da bude? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.