Jump to content

auto osiguranje- što i koliko


anonimno

Preporučene objave

ovako, imala sam manji sudar (mislim sudar tipa poljubili smo se u okuci jer moje auto od 15 godina ne staje oni momenat kad stisneš kočnicu dok najnoviji opel staje :-D )

naravno na meni ništa a na opelovom braniku puknuće, ogrebotina od nekih 5 cm.

I sad ja naivno dam policu osiguranja

mene zanima koliko više ću morat platit dogodine i jeli mi se isplativije sa dotičnom dogovorit za neku cifru (u biti, to pretpostavljam da je, al me zanima koliko će dogodine biti veće osiguranje)

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Polica koja je na tvoje ime ostaje u tvom vlasništvu i ti dobivaš bonus 50% na slijedećoj registraciji drugog vozila.Naravno ako ga kupiš.Bonus vrijedi 3g.Ako u tom roku ništa ne registriraš gubiš sve i startaš sa 100%.Što se tiče branika,ovisno kolika je šteta načinjena.U praksi skidaju oko 25%.Godišnje dobiješ po 5% bonusa.Sad je na tebi da izračunaš koliko češ više plaćati policu AO ako ti to skinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da ti skratim racunanje. Ako je steta do 1000 kuna bolje ti je platit iz svog dzepa jer ce ti prve godine odbit 400 kuna, iduce oko 270, a trece godine oko 150. To je sve pod uvjetiom da imas maksimalan bonus od 50%.

Ako nisi jos stekla taj bonus (npr. prvi put si registirrala auto na svoje ime) onda su ti te cifre jos vece i isplati se platiti drugome stetu do oko 1400 kuna!

Ove brojke su ti okrugle i mogu varirat oko 100-200 kuna

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija