Barezd objavljeno: 29. rujan 2021. Dijeli objavljeno: 29. rujan 2021. Poštovani! U zadnje tri godine preživio sam tri mozdana udara, nemam mogucnost operacije niti izljecenje lijekovima. Branitelj sam (dragovoljac) rođ. 1970 sa 18 god radnog staza, predao sam zahtjev za invalidsku mirovinu jer imam to 60% za prva dva udara za treci jos nisu odredili. Da li imam pravo na mirovinu unaprijed hvala. Sa štovanjem i lip pozdrsv iz Zadra 😉 prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prof odgovoreno: 29. rujan 2021. Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2021. Poštovani Bare, kad ste iz Zadra vi možete puno izdržati. Koju ste mirovinu tražili u svom zahtjevu, radite li još ? Barezd 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Barezd odgovoreno: 29. rujan 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2021. Ocito da mozemo 😉predao sam sve nalaze i dokumente na hzmo, sada su u Zagrebu, 3 god sam na bolovanju, u radnom odnosu sam hvala prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prof odgovoreno: 29. rujan 2021. Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2021. Oprostite ali niste mi odgovorili koju ste invalidsku mirovinu tražili: - po općem propisu ZOMO ili - po Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata ? Skywalker007 i Barezd 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Barezd odgovoreno: 29. rujan 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2021. Mislim da sam za obe predao, neznam vise malo sam izgubljen.predao sam i potvrdu da sam branitelj i ratni put mi je tamo predan 🤔 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Skywalker007 odgovoreno: 29. rujan 2021. Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2021. Poštovani mislim da će te dobiti jedino civilnu invalidsku mirovinu prema ZOMO ako niste pokrenuli upravni postupak za HRVI tj. da se vaša bolest poveže s ratom. U tom postupku komisija određuje uzročno-posljedičnu vezu bolesti s ratom. Čuo sam da će uskoro komisije biti pod ministarstvom branitelja a ne kao dosad pod zdravstvom pa će te imati mogućnosti možda lakše ostvariti braniteljsku invalidsku mirovinu koja je 3x veća od civilne. Barezd i prof 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Barezd odgovoreno: 29. rujan 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2021. Puno hvala, dijagnosticiran mi je i ptsp 😔 Skywalker007 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Skywalker007 odgovoreno: 29. rujan 2021. Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2021. Trenutno vam je bitno da ste još uvijek u radnom odnosu pa da i staž nešto povečate a komisija bi trebala pogledati vaše sve dijagnoze pa će onda odlučiti. Uglavnom vi ste definitivno za mirovinu i nadam se da će vam dodijeiiti opću nesposobnost da izračun bude za vas što povoljniji. Sretno vam bilo i čuvajte zdravlje. prof, Barezd i pesti 1 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Barezd odgovoreno: 29. rujan 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2021. Hvala na pomoci 😀 i vama sretno takodjer lp prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pesti odgovoreno: 7. listopad 2021. Dijeli odgovoreno: 7. listopad 2021. Na 29. 09. 2021. at 21:46, Barezd je napisao: Hvala na pomoci 😀 i vama sretno takodjer lp Bare legendo,mirovinu kao HRVI možeš ostvariti samo ako dobiješ trajnu invalidnost za koju je utvrđeno da je posljedica sudjelovanja u domovinskim ratu,za to moraš pokrenuti posebni postupak Pozdrav Vuki prof i Barezd 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Barezd odgovoreno: 16. listopad 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2021. Na 07. 10. 2021. at 13:00, pesti je napisao: Bare legendo,mirovinu kao HRVI možeš ostvariti samo ako dobiješ trajnu invalidnost za koju je utvrđeno da je posljedica sudjelovanja u domovinskim ratu,za to moraš pokrenuti posebni postupak Pozdrav Vuki Vuki frendino 😉 potpuni gubitak radne sposobnosti mi je u rijesenju 😔sad idem dalje tnx prof i pesti 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prof odgovoreno: 16. listopad 2021. Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2021. Poštovani Barezd, sve radite u suradnji sa vašim doktorom, za sve ostalo pitajte Vukija. Sritno Barezd i pesti 1 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Barezd odgovoreno: 17. listopad 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2021. prije 18 sati , prof je napisao: Poštovani Barezd, sve radite u suradnji sa vašim doktorom, za sve ostalo pitajte Vukija. Sritno Hvala profesore 😉 vjerujem da ce mi Vuki sve objasniti 😉 prof i pesti 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pesti odgovoreno: 17. listopad 2021. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2021. prije 4 sati , Barezd je napisao: Hvala profesore 😉 vjerujem da ce mi Vuki sve objasniti 😉 Naravno prijatelju,javi mi se kad god želiš i što god triba 👍 prof i Barezd 1 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.