Jump to content

Lječnički za vozača kombija B kat


Benzin

Preporučene objave

Da li je moguće proći lječnički za vozača ako doktor opće prakse tamo na potvrdu koju traži medicina rada  napiše dijagnozu da osoba boluje od depresije i anksioznosti i poremaćaja osobnosti dijagnoze f41.2 f60.3  i jos su 2 dijagnoze f66.0 i n48.8 ali te 2 su vezane uz spolnost i te 2 su ključne zašto je uopće bilo posjeta psihijatru. Nema nikakvih težih oblika ove prve 2 dijagnoze. Nema neke halucinacije i slično koje bi ga sprječile u vožnji kombija Sestra opće prakse samo rekla da ona to mora zapisat, ali da sve ovisi o psihologu na medicini rada. Da li ta dijagnoza može doći do poslodovca ili je to lječnička tajna?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
Na 27. 10. 2021. at 15:06, stradivari je napisao:

dijagnoza ne bi smjela doći do poslodavca. Prolaz na liječničkom će ovisiti o psihologu na medicini rada, ali ovako iz prakse, mislim da Vam to neće utjecati. Molim javite ishod, LP

Rezultat je takav da kao vozač amater može biti, ali 8 sati na cesti kao s tom dijagnozom ne. I uglavnom na liječničkom je psihologica zaključila da osoba nije sposobna . Radi depresije i anksioznosti i graničnog poremećaja ličnosti koji je ustvari emocaniolna nestabilnost koja samo proizlazi iz manjka samopouzdanja. Znaci vožnja auta može ali kombija do 3.5 i pol tone ne može. Ajde da je bilo u pitanju vožnja autobusa ili vojni pilot ili nešto za oružje pa da kaže ne može to bi i kužio, ali ovako ne. Po psihologici osoba nije za to samo zato jer ne želi uzimat antidepresive od kojih bi joj se ionako spavalo, a psihijatar koji je prepisao ljekove je samo prepisao nalaze prijašnjeg psihijatra i nije ni slušao osobu. 
Po mom mišljenju osoba je nepravedno rušena na liječničkom, a sada da li poslodavac zna to ne znam jer je poslodavac javio kao da po 2 točke ljecnicki nije prođen koje su ključne. Misim da je medicina spominjala točku 2 i 16 ali nisam siguran. I uglavnom kao osoba s tom dijagnozom nije u stanju vozit bagere i slično ali auto je i na auto ne utjece ali profeislano da mada mj nije jasno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 14 sati , Benzin je napisao:

Znaci vožnja auta može ali kombija do 3.5 i pol tone ne može. 
Po mom mišljenju osoba je nepravedno rušena na liječničkom,

To je bio pregled za posao s posebnim uvjetima rada (cestovni promet) kao i za rukovatelja strojeva i kao takav malo je drugačiji od pregleda za običan posao ili za običnog vozača.

Na to uvjerenje se imaš pravo žalit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija