Jump to content

Zaštićeni stanar


anonimno

Preporučene objave

Obzirom da ne znam kome više da se obratim za kvalitetnu pomoć,molim vas ovim putem da mi ukažete na smijer kako dalje postupati. Naime, u želji da sve ide legalnim putem,već 26 godina vodimo parnice oko iseljenja iz stana.Nikako ne bih htio svoju državu tužiti Europskom sudu za ljudska prava radi nerazumno duge parnice ali ne znam kako dalje. Prvo je 23 godine trajao upravni postupak,u sve tri instance,do pravomoćnog rješenja Upravnog suda hrvatske,kojim se potvrđuje moja zamjena stanarskih prava u privatnom vlasništvu.

Sada je vlasnik pokrenuo privatnu tužbu za iseljenje (dakle po istom osnovu kao i na Upravnom sudu) na općinskom sudu u Zagrebu, i to sada traje 4 (četiri) godine. U ovom periodu imamo već četvrtog odvjetnika a parnice još nisu gotove.Imajte na umu,molim,saznanje da sada imamo 57 godina starosti,da sam već duže bez posla,bliži se mirovina a riješenje nije na pomolu.

Pitanje - može li se voditi dvije parnice po istom osnovu u istom mjestu nadležnosti tako dugo bez riješenja ?

Zahvaljujem i lijepi pozdrav,Upitdon2@net.hr

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija