korisnica objavljeno: 20. siječanj 2022. Dijeli objavljeno: 20. siječanj 2022. Poštovani, Zanima nas kako se "registrira" izvanbračna zajednica. Zajedno smo preko 15 godina i željeli bismo potpisati, napraviti izjavu, odnosno službeno ovjeriti istu: 1. Da li postoji tipizirana izjava; 2. Možemo li izjaviti i da li će vrijediti, da živimo zajedno od tog i tog datuma, preko 15-tak godina; 4. izjaviti da živimo na istoj adresi od nedavno, postoji li mogućnosti da se tom izjavom dobije i prebivalište; 5. da li trebaju svjedoci i koliko. 6. kako će se regulirati imovina, imamo samo nećake s obje strane Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Angelina Vudrag odgovoreno: 17. siječnja Dijeli odgovoreno: 17. siječnja Poštovani! Živjela sam sa mužem u izvanbračnoj zajednici i imamo dvoje djece.Nakon teške bolesti on je preminuo,a ja sam se obratila mirovinskom sa zahtjevom na 27% njegove mirovine. Taj isti mirovinski zahtjeva prijedlog o toj postojećih zajednici. Mene zanima tko mi zna reći kako i gdje doći do tog prijedloga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. siječnja Dijeli odgovoreno: 17. siječnja Status izvanbračne zajednice utvrđuje se u izvanparničnome sudskom postupku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.