Jump to content

Podstanarstvo


Ilona111

Preporučene objave

Živim s obitelji u stanu te nam je istekao ugovor o najmu. Vlasnik ne želi produljiti ugovor, obavijestio nas je o tome mailom, no nažalost mi nismo pronašli novi smještaj radi specifičnih potreba (invaliditet). 

O tome smo pristojno obavijestili vlasnika stana, ponudili mu da daljnje plaćanje najma i režija reguliramo privremenim ugovorom, no on je postao vrlo neugodan i gotovo nasilan.

Dolazi u hodnik pred stan i dira strujne osigurače te prijeti da će nas svaki dan maltretirati dok ne odemo (pisanim putem, imamo dokaze). Upozorili smo gospodina da to ne čini, jer ćemo biti prisiljeni zatražiti pomoć policije, no on se odjednom pravi u mailu da nema pojma tko smo mi i da smo zacijelo provalili u stan jer živimo ilegalno kod njega.

Što nam je činiti (osim što prije pronaći stan, ali na to ne mogu utjecati više negoli što već činim)? Koja su naša prava? Može li nam isključiti struju, vodu, plin? Izbaciti nas?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija