Jump to content

Vožnja s oduzetom vozačkom


Stari55

Preporučene objave

Sutkinja mi je donijela drakonsko rješenje  - 6 mjeseci bez vozačke dozvole - bez prava žalbe! Napominjem, nije bilo alkohola, ozlijeđenih, tek manja materijalna šteta koja je nadoknađena (na izlogu trgovine - nepažljiva vožnja unatrag). U redu, zakon je zakon - sud je sud- Međutim, u međuvremenu su nastuipe okolonosti nevezane za nezgodu -, naime, zbog nesretnog slučaja postao sam invalid - djelomično, i svakodnevno moram na fizikalne terapije, a doista nikakve duge mogućnosti nemam - nema javnog prijevoza niti bilo koga drugog tko bi me odvozio i dovozio. 

Mijenja li moj invalidski status i ta činjenica (kao i da mi je potpuno onemogućeno pbavljanje bilo kakvog posla, tj., privređivanja) išta u tom slučaju. Naime, osim što mi je onemogućen odlazak na fizikalne terapije, ostajem i bez posla, tj. bez ikakvih prihoda, a s obzorom na ozljede (ruka, noga) nisam u mogućnosti voziti niti bicikl ili skuter... Postoji li ikakav pravni lijek, odnosno instanca na kojoj mogu tražiti izuzetak - bar za odlazak na fizikalne terapije? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne mijenja i ne postoji. Sve ovo što si naveo ne mijenja bitno na samoj stvari, tj. da si počinio prekršaj, tako da nemaš nikakvih pravnih mogućnosti. Kako god bilo, morat ćeš izdržati to vrijeme na neki način, jer bi eventualnom vožnjom pod zabranom samo produžio zabranu, tj. dobio nove koje bi išle za redom nakon ove.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija