Jump to content

odsteta


anonimno

Preporučene objave

1.1.2007. (blago nama ako je to jedino zlo koje ce nam se dogoditi u Novoj) i to popodne na krizanju kojjim smo mi prolazili jer nam je bilo zeleno, na nas je naletio auto. Bilo mu je crveno (debelo), pobjegao je petama vjetra (ali mu je otpala registarska oznaka) a kasnije je utvrdjeno da ima 2.65 promila. Udario je u nasu desnu stranu, ja sam bila suvozac. Bila sam tjedan dana u bolnici s ozbiljnom trzajnom ozljedom vrata (jos imam glavobolje), mjesec dana na bolovanju, ne vozim auto (imam nalaz psihologa).

Zanima me da li nam se isplati uzeti odvjetnika i koliko uopce mozemo ocekivati za takvu ozljedu (pripisuje li se tome strah?)?

Za auto nam je Jadransko ponudilo 6500 i nije da nismo zadovoljni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Isplati, jer osiguranje plaća za strah, fizičke bolove, duševne bolove zbog smanjenja životne aktivnosti i za tuđu pomoć i njegu, kao i za sve troškove liječenja koje ste imali. U praki se po novom takvi slučajevi najčešće rješavaju nagodbom bez suda, tako da bi mogli relativno brzo doći do odštete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Imam slićan slučaj kao i vi. Dok sam stajao u autu sa upaljenim desnim žmigavcem,osvijetljen kratkim svjetlom,auto upaljen, čekao prijatelja, u mene se zaletio pijani vozač sa 2.65% alk. Na autu mi je 100% šteta(Fiat Tipo 1.7 D) 1989.god. ja sam u Croatiji osig. a krivac u Jadranskom te sam podnio zahtijev za odštetom. Molim Vas ako bi znali kolika bi bila ta 100% šteta ako se utvrdi, i koliko taj postupak u grubo dugo traje. Unaprijed Hvala. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija