Jump to content

sudužnik


anonimno

Preporučene objave

Vjerojatno su svi jamci dobili istu opomenu, probajte pitati. Ako banka pokrene ovrhu, kako sudska rješenje imaju prioritet u naplati to će se onda prvo skidati iznos tog duga, bez oibzira na ostale veše obustave i to do 1/3 plaće, osim ako niste postisali za više. A vjerojatno će pokrenuti postupak prostiv svih jamaca, ali kod banaka se to nikad ne zna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

....ovako,idi kod javnog bilježnika i napravi Izjavu kojom pod materijalnom i krivičnom odgovornošću pristaješ da se cijela tvoja plaća (u tom i tom iznosu) koju primaš kod te i te banke tekući račun broj...doznačuje na ime osobe (njeno ime i prezime, npr. supruga, mama , tata ...) i na njen tekući račun...a poradi podmirenja svojih obaveza prema toj osobi. Naravno, ako želiš to učiniti, nitko te ne sili. Time ćeš svoju plaću doznačivati na račun druge osobe (tvoje poznate i naravno poštene).. pa ti novci neće sjedati u tvoju banku. Izjavu nosiš u isplatno u svom poduzeću, a osoba koja ti radi plaću to knjiži kroz obustavu plaće. Recimo, plaća ti je 4000 kn, a kroz obustavu se taj iznos doznačuje sukladno javnobilježničkoj ispravi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija