Jump to content

legalno ili ne?


anonimno

Preporučene objave

je napisao:

prijatelj mi je poslao postom neke halucinogene bobice(hawaiian baby woodrose) iz beča gdje je to tamo legalno kupljeno. dali kod nas moze to bi problem,napominjem da je to kupljeno u ducanu u centru beča tj. dostupno je svakom...molim vas pomozite jer ne zelimo riskirati....unaprijed hvala i veliki pozdrav! :-)

 

Zakoni od države do države se razlikuju. Znači ako je to tamo legalno ne mora značiti da je to i kod nas legalno ili obrnuto, što je kod nas legalno ne mora značiti da je i u nekoj drugoj državi legalno !

 

Pogledaj u kazneni zakon, ali ako se tu radi o bilo kojoj vrsti opojne droge čisto sumnjam da je to kod nas legalno. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

cudno mi je kako država kao austrija to ne sljivi..to je biljna droga,neznam u koju bi je kategoriju stavio..ducan je prepun takvih cudnih stvarcica..od tih bobica pa do raznih vrsta opojnih cajeva,gljiva,biljnih exctasija..u jednom gradu kao sto je bec...mislim da to nasa policija nikad nije ni vidjela..bec=novi amsterdam??? :roll:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija