Jump to content

Eos Matrix potražuje dugovanje


pavlaog77

Preporučene objave

Pozdrav svima,

Situacija je ovakva:

nasljedio sam od sestrične kuću, u nikako sjajnom izdanju,ali to je nebitno. Dobio sam ju putem ostavinskog postupka, kao i puno duga,od kojih većina nije ni spomenuta na ostavini.

Jedna od takvih je i Eos Matrix. Naime pravnica koja je zastupala pokojnu na nekoliko slučajeva rekla nam je kako je jedan teret na kuci od lihvara Gradišnika iz Slovenije ( ako ste čuli za prevarante koji su ljudima otimali kuće na temelju lažnih kredita) pod vodstvom Eos Matrixa te da im se javimo u vezi toga. Nakon šta sam ih kontaktirao u vezi tereta, tražili su me riješenje o nasljeđivanju i vlasnički list te podatke o kući, ali na kraju je ispalo da taj teret uopće nije kod njih, nego su oni poslali dokumente u vezi 3 dugovanja za koja uopće nismo znali, T-com, Erste Card Club i najveći od njih preuzeto dugovanje od Raiffaisen banke. To dugovanje od Raiffaisena uopće nije stajalo na očevidniku od fine, dok druga 2 dugovanja jesu. Traže od mene da im uplatim 69 000 kuna, a ko prvo niti znam šta je taj dug, i čvrsto vjerujem da pokojna nije mogla nikako podići toliki kredit jer je dugi niz godina bila u mirovini i u blokadi.

Moje pitanje je: Da li ići u pregovore s njima za te dugove, tražiti ih neki dokaz/ugovor o kupljenom dugu od Raiffaisen banke? 

Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija