abusaef objavljeno: 22. srpanj 2022. objavljeno: 22. srpanj 2022. (uređeno) Ukratko dobio rješenje za GO u 7. mjesecu, no zbog novonastalih okolnosti pisao sam novi zahtjev gdje zamjenjujem termin. Čelnik državnog tijela u kojem radim mi ne želi potpisati novo rješenje jer je donio odluku da svi moraju dio prvog djela GO početi koristiti u 8. mjesecu, mada u kolektivnom piše da se to mora do 31.10. Obrazloženje čelnika tijela je da u 7. i 8. mjesecu je manje posla u odnosu na 9. mjesec. Napominjem da je ta odluka donesena ove godine po prvi puta i da ne postoji apsolutno nikakve indicije i najave da će se povečati posao u tolikom obimu da su GO doslovno zabranjeni u tom periodu! Naravno da će biti više posle u odnosu na predhodne mjesece, ali ponavljam ništa više od svakog rujna pedhodnih godina kad nije bilo te odluke. Napominjem da mi je odobreni GO već prošao i radio sam sve te dane, dakle u svakom slučaju moram dobiti novi termin. Koji su sada moji pravni mehanizmi? Naravno mogu se žaliti na negativno rješenje, ali što nakon toga mogu? uređeno: 22. srpanj 2022. od abusaef Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 23. srpanj 2022. odgovoreno: 23. srpanj 2022. Mišljenja sam da nemate osnove za osporavanje ove odluke. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.