Jump to content

Neisplata plaće - podnesena kaznena prijava od inspektorata


Stew pidasso

Preporučene objave

Dobro jutro.

 

Kao što možete pročitati u priloženom screenshotu dopisa od strane inspektorice, radi se o neisplati plaća što je kazneno djelo pa sam i prijavio dotičnog lopova.

Na stranu uhljeba u inspektoratu koji pola godine nisu napravili ništa osim slali pozive puno puta (iako i to sumnjam iz tona inspektorice). Svaki put kad sam zvao pitati kako stoji slučaj i što se događa sada, dobio sam odgovor kako je poslala pozivi i da čeka. Dakle od 1. mjeseca 2022. samo su kao slani pozivi, sve dok nisam prestao bit ljubazan pa je tek nakon skoro 8 mjeseci (možda tjedan dana od mog zadnjeg neljubaznog poziva) podnesena kaznena prijava.

Prošli tjedan je navodno uhićen taj bivši poslodavac. Čisti mafijaš i lopov, vjerojatno se krivima zamjerio pa su ga onda sad uhvatili.

Mene sad zanima što ja mogu dalje napraviti? Vjerojatno ništa, kakve sprdačine su nam zakoni (čitajući ove navedene članke iz dopisa) i provoditelji istih. Ali evo, pitam jer me to kopka sada. Uhićen je bivši poslodavac, ima kaznene prijave, zakonski je dužan novac meni i još dosta ljudi, ima para ko blata (puno stanova po Zagrebu, auti u vrijednosti preko milijun kuna, itd.).

 

Hvala unaprijed na odgovoru, uživajte u novom tjednu.

image.png

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija