nikolass objavljeno: 25. rujan 2022. Dijeli objavljeno: 25. rujan 2022. Nas dvoje smo svaki za po 1/2 vlasnici 2 vikendice sa dvoristem a koje je sve skupa jedna cestica zgrade.Mi znamo sto je cije i sada drugi suvlasnik hoce dogradjivat u dvoristu i otvorit nove prolaze sto je protivno dogovorims usmenim i meni na stetu.Kako smo oboje suvlasnici te cjeline da li treba on moju suglasnost za bilo kakve radove i izgradnju a koja je protivna mojim interesima a bez obzira sto mi izmedju sebe znamo sta je cije a pravno smo suvlasnici za po 1/2 svega a nigdje nije opisano ni potpisano sta je ta 1/2 te cestice koja svakome od nas pripada. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 25. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2022. prije 27 minuta, nikolass je napisao: Kako smo oboje suvlasnici te cjeline da li treba on moju suglasnost za bilo kakve radove Da ali ne za bilo kakove radove, nego one koje prema Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima spadaju pod izvanredne poslove. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikolass odgovoreno: 25. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2022. a ako on zeli srusiti zid koji je tu 50 godina i unutar svog dvorista nesto novo zidati a i na tom dvoristu smo upisani svaki za 1/2 iako ga on koristi.I na mom i njegovom dvoristu smo isto upisani svski za 1/2 , da li treba dogovor i sugoasnosr obojice za neke nove gradnje, nadogradjivanje i dr.ili on moze sta hoce iako sam ja izricito protiv. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 25. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2022. prije 9 minuta, nikolass je napisao: za neke nove gradnje, nadogradjivanje Da Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikolass odgovoreno: 25. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2022. onda i ja mogu bilo gdje i na djelu koje nije moje ali sam suvlasnuk. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.