Kolegica1927 objavljeno: 3. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 3. listopad 2022. Pozdrav! Ovako, 23.08 sam sam mailom poslala firmi otkaz na vlastiti zahtjev navodeci datum s kojim zelim da mi prestane radni odnos. Trenutno sam na bolovanju, kroz dva tjedna bih trebala krenuti na novi posao. Nitko iz firme mi se nije javio u vezi mog zahtjeva od samog datuma kad je poslan putem maila. Poslala sam otkaz na vrijeme da mogu odraditi i otkazni rok. Posto mi se nitko ne javlja, a datum koji sam navela kao datum prestanka radnog odnosa se priblizava sto mi je ciniti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 3. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 3. listopad 2022. Provjerite da li je otkaz uručen poslodavcu. Inače se ovo ovako putem maila ne radi, jer otkazni rok počinje teći danom dostave otkaza ugovora o radu. Međutim, otkazni rok Vam ne teče za vrijeme privremene nesposobnosti za rad. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.