Picek24.03 objavljeno: 5. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 5. listopad 2022. Poštovani, na roditeljskom sam dopustu(maleni 9.mjeseci),međutim otvorila mi se prilika da započnem raditi u drugoj boljoj firmi. Je li moguće zamrznuti roditeljski dopust i krenuti raditi u novu firmu? To znači da bi prvo trebala prekinuti roditeljski dopust, pa dati otkaz u bivšoj firmi da bi me mogli prijaviti u drugoj firmi ili? Molim Vas ako netko može pomoći oko ove procedure, kako to napraviti? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 5. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2022. Moguće je, ali zahtjev za prekid trebate podnijeti najkasnije 30 dana prije naznačenog roka za prekid. Iznimno ovaj rok može biti kraći, ali opet ne kraći od 8 dana. U međuvremenu bi trebali regulirati radnopravni status kod svog poslodavca (ovisi o duljini otkaznog roka koji je u pravilu u ovakvim slučajevima mjesec dana i o obvezi odrađivanja tog otkaznog roka), odnosno trebali bi nakon toga sklopiti ugovor o radu s novi poslodavcom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.