jimpx131 objavljeno: 8. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 8. listopad 2022. Pozdrav, je li pravno moguće zakupiti parkirno mjesto na ulici kraj svoje kuće? Radi se o Zagrebu, pretpostavljam da je tu nadležan grad? Uglavnom, radi se o ulici gdje mjesta nisu označena, teoretski ni nije parking, samo se ljudi parkiraju sa strane, taj prostor nije naš, ulica se bez ikakvog plana previše izgradila i nema dovoljno mjesta za sve aute. Mene zanima je li pravno moguće “kupiti” od grada taj dio ulice, označiti parking i rezervirati za naše aute? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2022. Teško, jer se za sada ne radi o parkirališnom mjestu. Možete pokušati uputiti Zahtjev za privremeno zauzimanje parkirališnog mjesta, a šaljete ga Gradskom uredu za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, Sektor za promet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jimpx131 odgovoreno: 15. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2022. Hvala na odgovoru, probat ćemo poslati iako sumnjam da će proći. I vrlo je vjerojatno je izrazito preskupo. U tom slučaju bi trebao Grad ta mjesta označiti i izdati potvrdu da su rezervirana, ako sam dobro shvatio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 16. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2022. Dana 15. 10. 2022. u 16:01, jimpx131 je napisao: tom slučaju bi trebao Grad ta mjesta označiti i izdati potvrdu da su rezervirana, ako sam dobro shvatio Da, tako je. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jimpx131 odgovoreno: 17. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2022. Puno hvala! Poslao sam mail pa ćemo vidjeti hoće li što odgovoriti. Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.