Gojelo objavljeno: 10. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 10. listopad 2022. Poizdrav dragi ljudi, ostavinski postupak je jos u tijeku, tek je zapoceo i ne nazire mu se kraj. Otac je imajo 3 apartmana ( obrt i dozvolu) koja su se iznajmljivala. Imam ja pravo trazit da se zabrani izajmljivajnje tih 3 apartmani dok se ne rjesi ostavinski postupak i stime imovinsko stanje ?? Majka i sestra bez moje suglasnost planiraju i primaju dalje rezervacije. Ne zelim imat probleme ( inspekcija itd.) dok se jasno ne rjesi kome sta i koliko pripada Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2022. Trebali bi provjeriti na koga se sada vodi obrt i dozvola tj. kako uopće zakonski posluju? I da, imate pravo na dio zarade. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gojelo odgovoreno: 12. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2022. Dana 10. 10. 2022. u 19:30, Borbena7 je napisao: Trebali bi provjeriti na koga se sada vodi obrt i dozvola tj. kako uopće zakonski posluju? I da, imate pravo na dio zarade. Da je obrt dalje aktivan nemogu naci. Imam ja pravo kao jedan nasljednik blokirat poslovanje tih apartmana dok se ne rjesi ostavinska ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 13. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2022. prije 17 sati , Gojelo je napisao: Imam ja pravo kao jedan nasljednik blokirat poslovanje tih apartmana dok se ne rjesi ostavinska ? Nemate. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.