Jump to content

Snimljen dashcamom od civila


HelenRogan

Preporučene objave

Pozdrav,

Imam pitanje. Naime osoba koju sam pretjecao me snimila s kamerom dok sam je pristizao (preko pune crte). I tu je snimku poslao policiji koja mi je došla na kuću i rekla da sam učinio prekršaj.

E sad, znam da se mogu žaliti i to ću učiniti no da li je uopće LEGALNO snimati druga vozila ( i to sa vozačeve strane, zar onda i on nije u prekršaju??).  Također, ja NJEGA nisam ugrozio na nikakav način. (Mislim da ga čak nisam ni prišao, već sam samo započeo)

inače auto je na pravnu osobu pa pretpostavljam da će kazna biti viša? Da li znate koliko visoko idu kazne za pravne osobe?

Hvala

uređeno: od Borbena7
Dužina naslova
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije zabranjeno snimati, takva snimka se može predložiti kao dokaz na sudu, a sud će procijeniti hoće li ju prihvatiti ili ne. Izjava tog vozača je također dokaz. Pretjecanje po punoj je zabranjeno bilo ugrožavanje ili ne.

Kazna za punu crtu je 60 eura, ali kad dobiješ neki papir, vidjet ćeš jesu li te tužili za još nešto (npr. ugrožavanje, još 130 eura).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Snimljen dashcamom od civila
  • 2 tjedna kasnije...

Pozdrav !! Kad smo kod teme puna crta , koliko je kazna na autoputu kad se na izlaz prestrojis preko pune crte . Jer nedavno samo tako nesto izveo zbog kamiona i prekasno sam se prebacio iz lijeve u desnu traku i onda preko pune na izlaz . Slicno sta je onaj wrc vozac napravio nedavno kod luckog . I dali idu i bodovi na taj prekrsaj da me primjer presretac zaustavio?.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija