Scynet objavljeno: 23. listopad 2022. objavljeno: 23. listopad 2022. Poštovanje. Odlučio sam se za građu dvorišne ograde uz cestu. Zanima me da li moram posjedovati građevinsku dozvolu i svu tu popratnu papirologiju? Koliko mora biti odstupanja od ceste do moga dvorišta, te kolike su dopuštene visine ograde i zida? Unaprijed vam se zahvaljujem. Citiraj
M.Gub odgovoreno: 24. listopad 2022. odgovoreno: 24. listopad 2022. ja bi savjetovao da pogledate prostorni plan grada ili općine gdje se nalazite. tamo bi trebala biti opisana i visina ograde, a što se udaljenosti tiče, mislim da se ograda može dizati na međi. u svakom slučaju, odite na web stranice grada/općine i potražite prostorni plan. koliko znam za ogradu nije potrebna građevinska. Citiraj
Scynet odgovoreno: 24. listopad 2022. Autor odgovoreno: 24. listopad 2022. Hvala vam na savjetu, upitati ču se u općini. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.