apartmanibv objavljeno: 2. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 2. studeni 2022. Poštovani, napisao sam negativnu recenziju na googlu nakon čega mi je tvrtka koju sam recenzirao odgovorila kako će me tužiti za klevetu ukoliko ne uklonim recenziju. Kako pravno nisam upoznat, uklonio sam je. Molio bih pomoć kako sastaviti recenziju a da tužba nije osnovana? Imao sam loše iskustvo i mislim da nije u redu da recenziju nije moguće ostaviti ako je negativna. Hvala i lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
legalex odgovoreno: 3. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2022. prije 16 sati , apartmanibv je napisao: Poštovani, napisao sam negativnu recenziju na googlu nakon čega mi je tvrtka koju sam recenzirao odgovorila kako će me tužiti za klevetu ukoliko ne uklonim recenziju. Kako pravno nisam upoznat, uklonio sam je. Molio bih pomoć kako sastaviti recenziju a da tužba nije osnovana? Imao sam loše iskustvo i mislim da nije u redu da recenziju nije moguće ostaviti ako je negativna. Hvala i lp Ako svjesno lažete u toj recenziji, tada činite klevetu. Ako pišete istinu, nemate straha čak i da Vas tuže jer oni moraju dokazati da ste 1. iznijeli neistinu, 2. da je ili da to može škoditi njigovom ugledu ili časti i 3. da ste znali da to što pišete je neistina. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SlanaRiba odgovoreno: 3. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2022. U vezi čega je negativna recenzija? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Pack0575 odgovoreno: 3. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2022. Iz nedavnog osobnog iskustva moram reci da se i negativna recenzija temeljena cak na interpretaciji pravomocne presude za lazno oglasavanje proizvoda kažnjava kao uvreda. Mozda nije isto kod svih sudaca, ali sudica Vuljak iz Koprivnice i Dolenec iz Pule to tako tumace.Ovisi mozda i koga ste "oklevetali", lokalnog mocnika ili nekog manje bitnog. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.