dea 333 objavljeno: 7. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 7. studeni 2022. Poštovani, Kada mi se kćer vjenčala kupio sam joj automobil u TRCZ i platio preko banke (posjedujem uplatnicu) ali registriran na ime supruga. Sada nakon razvoda suprug je uzeo sebi sva materijalna dobra koja su stekli u braku(opremanje stana i sl),te zadržao i automobil . Kakva su moja prava na potraživanje automobila(ako ih uopće u ovoj situaciji imam)ili kakva su prava moje kćeri u ovom slučaju. Sa štovanjem, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 8. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2022. Imovina koju su bračni drugovi unijeli u brak ili su je stekli za vrijeme trajanja bračne zajednice darovanjem, njihova je vlastita imovina i ne smatra se bračnom stečevinom. Tako da bi kćer trebala pokrenuti postupak utvrđivanja i diobe bračne stečevine. Bonaparte 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.