Miki.12345 objavljeno: 11. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 11. studeni 2022. Dali mi mozete pomoci. Naima prije 2 mjeseca sam pocinio krađu u jednoj prodavnici zajedno sa drugom, vrijednost robe je bila preko 500 KM, uhvaćeni smo u krađi roba je vraćena u prodavnicu, a zaštiari nas je pustio bez zvanja policije rekavsi da to vise ne radimo. Dali mozemo ocekivati tuzbu? Ili je se tu sve završilo, jer nije policija kontaktirana? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. Ovo se dogodilo izvan teritorija RH? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miki.12345 odgovoreno: 11. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. Da u Bosni Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2022. Onda se ovdje ne primjenjuju zakoni RH, ali prema navedenom, prilično sam sigurna da je ovo okončano sa usmenim upozorenjem zaštitara. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.