Jump to content

urucenje poziva


anonimno

Preporučene objave

neki dan kaze meni majka da me trazila neka gdja. koja se nije predstavila, ali je rekla da mi nosi poziv za sud, nejasna stvar je to sto ja na toj adresi nisam prijavljena vec 7 godina, a nakon te adrese vec sam tri puta promijenila adresu. kako se nije predstavila i nije htjela reci na sto se odnosi taj poziv, ja se ne mislim zamarati s tim ali me interesira da li ne mogucnost dostave sudskog poziva iz razloga sto je neko lijen provijeriti zadnju adresu moze imati neke posljedice po mene.

hvala na odgovorima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako imate sada uredno prijavljeno prebivalište-boravište i stalno se Vi ili netko nalazi na toj adresi, ne bi trebalo biti nikakvih problema sa uručenjem poziva. Dobit ćete obavjest na Vašu sadašnju adresu na kojoj ste uredno prijavljeni, ako se radi o sudskom pozivu, jer će sud utvrditi gdje ste prijavljeni preko MUP-a.

 

Ako niste uredno prijavili prebivalište-boravište onda može biti problema, jer u cilju Vašeg pronalaska policija će obaviti informativni razgovor sa Vašom majkom pa ako im ona ne kaže gdje živite, odnosno ne budu Vas mogli pronaći,raspisat će po naredbi suda potragu za Vama.

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija