Cabetu objavljeno: 23. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 23. studeni 2022. Radio sam prije u jednoj firmi gdje se šef nepravedno odnosio prema meni. Sada tamo više ne radim, a ni bivši šef više tamo ne radi. Recimo da ja odlučim na internetu objaviti kako se šef ponašao prema meni, može li me šef ikako za to sudski progoniti? Sve što bih napisao bi bilo istina, a za dobar dio stvari imam i dolaze ili svjedoke. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 23. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2022. Da, može. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cabetu odgovoreno: 24. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2022. prije 23 sati , Borbena7 je napisao: Da, može. Kako me to može progoniti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.