Jump to content

ugovor od 50 godina


jado

Preporučene objave

imam slučaj s ugovorom od 1952 god. koji nije ovjeren kod nikog.Navodno ga je sastavio i napisao lokalni odvjetnik,č.z.na koju se odnosi ugovor nije ni katastarski upisana na vlasnika nositelja ugovora.Iako se to moglo provesti u katastru pedesetih godina prošlog stoljeća.Što raditi dalje dali je ugovor valjan iako ne ovjeren i ako nasljednici od nositelja ugovora traže uknjižbu sudskim putem bez obzira što ugovor nitko nije vidio 55 godina, jer ga je odvjetnik koji ga je sastavio držao kod sebe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li vi sada imate taj ugovor?! ako ste vi i vaši prednici posjedovali tu nekretninu od trenutka sklapanja tog ugovora, možete tužiti osobe koje su u zemljišnim knjigama upisane kao vlasnici, radi stjecanja vlasništva dosjelošću.

 

Niste baš jasno to sve napisali, tko, što i kada želi s tim ugovorm nešto postići! Gruntovnica i katastar nisu isto, vlasništvo stječete upisom u zemljišne knjige

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija