Jump to content

Prigovor ili ne na PN


anonimno

Preporučene objave

Dobio sam prekršajni nalog zbog prekoračenja brzine van naselja (uhvatili me presretaći) i kaznu na 2000 kn + 110 kn troškovi, te zaštitnu mjeru upravljanja osobnim vozilom od mjesec dana. Ne želim osporavati svoju krivicu, iako su me snimili kako prolazim kočeći ispred znaka na kojem piše da je ograničenje 100 km/h. Ono što me mući je zabrana vožnje na mjesec dana jer mi auto treba zbog putovanja na posao iz Strmca do Buzina.

Dali mi se isplati podnositi prigovor pošto ipak postoji video zapis da jesam kriv i to ne osporavam. Dali da u prigovoru navedem da se odnosi samo na tu zaštitnu mjeru ili ne, ta dali je moguće da ako uložim prigovor da dobijem veću kaznu. Da sada nisam kažnjavan baš za ništa.

 

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prigovorom bez obzira na koji dio ga stavio, stavlja se cijeli prekrsajni nalog izvan snage i prekrsajni sud ce zakazati raspravu. savjetujem ti da suca zamolis da ti kaznu ostavi, a da ti ukine zabranu upravljanja vozilo i da mu napomenes da ces se onda odreci zalbe ako tako ucini. Ako je sudac pametan onda ce pristati i svatko ce biti sretan. Ako ne pristane onda slegni ramenima i napomeni da ces zbog osobnog uzdrzavanja i uzdrzavanja obitelji biti prisiljen uloziti zalbu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija